Sopockie klasyki. Druga odsłona Chefs Collective
W piątkowy wieczór odbyła się druga kolacja z cyklu Chefs Collective. Czterech szefów kuchni połączyło...
Znaleziono 550 artykułów
W piątkowy wieczór odbyła się druga kolacja z cyklu Chefs Collective. Czterech szefów kuchni połączyło...
Wielbicieli whisky właściwie nigdy nie brakowało. Co więcej, dzisiaj nie tylko się ją degustuje - wiąże się...
Gala rozdania Oscarów zbliża się wielkimi krokami. Co roku przyciąga oczy całego świata nie tylko za sprawą...
Święto zakochanych zbliża się wielkimi krokami. Wszyscy ci, którzy obchodzą 14 lutego, mają w czym...
Wielbiciele dobrego smaku i wykwintnej kuchni mają powód do radości. Rusza kolejna edycja festiwalu Fine...
Karnawał to czas zabawy, ale również doskonała okazja, aby pomóc potrzebującym. W murach Gdańskiego Teatru...
W Sztuczce Bistro odbyła się kolacja degustacyjna, której bohaterem stało się włoskie wino - barolo. Ponad...
Restauracja Modern Food&Wine to nie do końca nowy, ale na pewno mocno odmieniony punkt na kulinarnej mapie...
Czterech znanych i doświadczonych szefów kuchni wspólnie zaserwowało kolację w starogdańskim stylu. Ta...
Cykliczna zmiana menu stała się domeną większości autorskich restauracji. Również restauracji Eliksir, w...
Każdy ma pewnie ulubioną świąteczną potrawę. Kojarzy nam się z dzieciństwem, a jej zapach i smak co roku...
Coraz więcej restauracji proponuje spędzenie świątecznego czasu w lokalu zamiast w domu. Chętnych nie...
Hiszpan Paco Pérez, szef kuchni nagrodzony sześcioma gwiazdkami Michelin w czterech europejskich...
O wystroju wnętrz restauracji mówi się coraz częściej. Oferta kulinarna zmienia się co chwilę, przynosząc...
Stek z bizona, burger z żabnicy czy mięso krokodyla - to ciekawe dania, których nie znajdziemy w...