Kulinarne sztuczki. Kolacja szefów kuchni w restauracji...
Gołąb z puree kasztanowym, ziemniak z ikrą, crème fraîche z estragonem czy pralina z topinamburem. To tylko...
Znaleziono 550 artykułów
Gołąb z puree kasztanowym, ziemniak z ikrą, crème fraîche z estragonem czy pralina z topinamburem. To tylko...
Hiszpańskie przekąski, muzyka na żywo, atmosfera sjesty i piękny widok w tle. W czwartek, 30 września w...
W sobotni wieczór w Gdyni przy ul. Starowiejskiej 20 oficjalnie otwarto sklep z winem sieci Kondrat Wina...
Była to okazja, by porozmawiać z sommelierami, zapytać o wytwarzanie poszczególnych szczepów czy...
Od dłuższego czasu nie mamy możliwości stacjonarnego korzystania z restauracji. Choć wiele trójmiejskich...
Święta za pasem, a doba wciąż za krótka. W poszukiwaniu pomysłu na prezenty dla współpracowników czy...
Tegoroczne Święta Bożego Narodzenia zdecydowanie będą się różnić od tych, jakie znamy sprzed lat....
Spożywanie smacznego jedzenia w miłej atmosferze to nie tylko zaspokajanie głodu, lecz także sposób na...
Jesień to niezwykła pora roku, która inspiruje do kulinarnych eksperymentów i odkryć, także przy wyborze...
Polędwica z dorsza, ravioli z owocami morza, filet z jesiotra syberyjskiego czy kaszubska zupa rybna z...
Kocham polską wódkę - pod takim hasłem odbyła się w sobotę degustacja wysokoprocentowych trunków w...
Otwarty zaledwie kilka dni temu przy ul. Bohaterów Monte Cassino 63 lokal Fino Noir w Sopocie powitał dziś...
Dwudziestu pięciu szefów kuchni z pięciu miast łączy siły w cyklu "Tour De Friends". Przygotowują kolacje w...
Takiej kolacji nie tylko w Trójmieście, ale w Polsce jeszcze nie było. Aż 16 sommelierów z całego kraju...
To nie tylko smaczne jedzenie przyrządzone z produktów najwyższej jakości. To przede wszystkim kulinarne,...