- 7 dni
- |
- 3 dni
- 1 Zadbaj o włosy jak w azjatyckim salonie (3 opinie)
Młody i zdolny, a przede wszystkim pasjonat - Mariusz Pieterwas, wcześniej związany z restauracją Metamorfoza, teraz podjął rękawice i przejął władzę w kuchni White House Restaurant.
2013-07-17 00:10
boki zrywać, chyba nie tędy droga
2013-07-12 19:31
Boolvar, Bryza, Metamorfoza, Zatoka Sztuki, White House:)
2013-07-13 10:25
2013-07-16 23:26
Bo Cichy ją promował
2013-07-12 20:49
oraz 4 strony świata i karczma zagroda polska :)
2013-07-12 20:49
I 4 strony świata oraz zagroda karczma polska :)
2013-07-12 19:37
2013-07-16 12:00
Tam gdzie Pieterwas miejsce pada po około 3 miesiącach jestem ciekaw ile przetrzyma WH :)
2013-07-16 15:25
2013-07-15 19:03
nie najecie sie tym nigdy
2013-07-16 09:46
a byłeś? widziałeś porcje??
2013-07-12 18:31
Jak dla mnie to purystyczny marketing....normalne jedzenie , małe porcje....a ceny wysokie...zapewne fajnie się tam snobować.....ale jak mawiała noblistka...... *** nie urywa...
2013-07-13 12:00
2013-07-13 12:56
nie widze powodu, zeby za piers kurczaka czy kaczki placic ponad 50 zl, tylko dlatego, ze stoluje sie na pl. Zdrojowym w Sopocie czy innym snobistycznym miejscu.
2013-07-13 19:06
nie widzisz powodu bo najwidoczniej Cie nie stać. Jak zaczniesz odróżniać szalotke od cebuli to wtedy się wypowiadaj ile jedzenie powinno kosztować
2013-07-13 22:35
płacić można za jakość....a nie za marketing :) różnica jest taka że ani szalotka ani cebula *** nie urywa....ale szalotkę można sprzedać za kilka razy tyle co cebulę :) jak ....jest taki dowcip o nuworyszach...zobacz jaki sobie kupiłem telewizor....a drugi na to..Ty głupi..za rogiem taki sam był za dwa razy tyle...
2013-07-14 01:16
jakie to uczucie podśmiewać się z tych wszystkich "nowobogackich" samemu będąc biedniejszym? : )
2013-07-15 15:52
niezaleznie czy zamożny czy też nie.
2013-07-15 15:26
czegoś tam brakuje
2013-07-15 13:22
Jałowe jedzenie, bez smaku! Jak na taką knajpę bardzo słaba kuchnia!
Byliśmy 2 razy i to koniec!
2013-07-13 14:49
2013-07-14 23:39
2013-07-14 17:40
Jadłam wątróbki drobiowe z gruszką i wiśniówką. Pycha !!!
Polecam !!!
2013-07-14 12:23
Dorsz watrobki rozwojowo chef hehe:)
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.