- 7 dni
- |
- 3 dni
- 1 Zadbaj o włosy jak w azjatyckim salonie (3 opinie)
Młody i zdolny, a przede wszystkim pasjonat - Mariusz Pieterwas, wcześniej związany z restauracją Metamorfoza, teraz podjął rękawice i przejął władzę w kuchni White House Restaurant.
2013-07-12 15:06
Piękne zdjęcia. Bez wątpienia wybiorę się spróbować tej zupy i przedstawionego na zdjęciu deseru. Wszystkim, którzy myślą podobnie, życzę smacznego :)
2013-07-18 16:45
2013-07-12 15:13
Niebywałą inspiracją dla mistrza musiało być stołeczne Aioli Cantine Deli Bar. Również polecam to ekstraordynaryjne miejsce!
2013-07-12 15:19
ekstraordynaryjne miejsce
o...ku.........!!!!!!!
2013-07-12 15:21
2013-07-13 15:56
Z pewnością niebywałą, wszak to nad wyraz faux pas miejsce, gdzie dojrzewa elita ekstraordynaryjna i ekstrapretensjonalna.
2013-07-13 23:33
.........
2013-07-12 15:17
Moja zona robi podobne watrobki wlasnie slodko- kwasne lub z gruszka albo sliwkami !!!!!!!!! Pychota !. Teraz chyba tez wisnowki dodamy :)
2013-07-12 15:19
No, w porządku są te wątróbki - mi też je robi.
2013-07-12 15:51
Opinia została zablokowana przez moderatora
2013-07-12 17:29
Jak zwykle nic o cenach !
2013-07-12 17:31
wierzę, że mu się uda !
2013-07-12 18:31
Jak dla mnie to purystyczny marketing....normalne jedzenie , małe porcje....a ceny wysokie...zapewne fajnie się tam snobować.....ale jak mawiała noblistka...... *** nie urywa...
2013-07-13 12:00
2013-07-13 12:56
nie widze powodu, zeby za piers kurczaka czy kaczki placic ponad 50 zl, tylko dlatego, ze stoluje sie na pl. Zdrojowym w Sopocie czy innym snobistycznym miejscu.
2013-07-13 19:06
nie widzisz powodu bo najwidoczniej Cie nie stać. Jak zaczniesz odróżniać szalotke od cebuli to wtedy się wypowiadaj ile jedzenie powinno kosztować
2013-07-13 22:35
płacić można za jakość....a nie za marketing :) różnica jest taka że ani szalotka ani cebula *** nie urywa....ale szalotkę można sprzedać za kilka razy tyle co cebulę :) jak ....jest taki dowcip o nuworyszach...zobacz jaki sobie kupiłem telewizor....a drugi na to..Ty głupi..za rogiem taki sam był za dwa razy tyle...
2013-07-14 01:16
jakie to uczucie podśmiewać się z tych wszystkich "nowobogackich" samemu będąc biedniejszym? : )
2013-07-15 15:52
niezaleznie czy zamożny czy też nie.
2013-07-12 19:20
Dosyć często zmieniają sie ci szefowie, ciekawe od czego to zależy?
2013-07-13 12:08
Prywatna restauracja, więc rządzi właściciel a nie szef kuchni.
2013-07-13 14:01
Restaurację prowadzi się dla gości,a nie dla właściciela,jego świty czy personelu.
2013-07-12 19:21
.... Miejsce dla bananowcow ????
Sugeruje kolego zabezpieczyć sie dobra umowa bo to miejsce kojarzy mi sie z
wszystkimmtylko nie dobra kuchnia !!!!
Zreszta właściciele o tym dobrze wiedza , Powodzenia
2013-07-12 19:31
Boolvar, Bryza, Metamorfoza, Zatoka Sztuki, White House:)
2013-07-12 19:37
2013-07-12 20:49
I 4 strony świata oraz zagroda karczma polska :)
2013-07-12 20:49
oraz 4 strony świata i karczma zagroda polska :)
2013-07-13 10:25
2013-07-16 23:26
Bo Cichy ją promował
2013-07-12 20:06
Zdjęcia - jak zwykle u Pani Joanny - zachęcają do degustacji :) Jedzonko wygląda na bardzo smakowite.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.