Po ciepłym przyjęciu pierwszej kolacji degustacyjnej w restauracji Nowosopocka przygotowanej przez szefa kuchni Sebastiana Cichego oraz zaproszonych przez niego gości - szefów kuchni z zaprzyjaźnionych restauracji, pora na kolejną odsłonę.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Druga odsłona odbędzie się 24 stycznia we wspomnianej już restauracji Nowosopocka. Tak jak ostatnim razem, sześciu szefów kuchni przygotuje sześć wyśmienitych potraw. Tym razem o podniebienia gości zadbają: Sławomir Miotk, Wiesław Kuhr, Jakub Łysk, Przemysław Woźny, Marcin Faliszek oraz oczywiście gospodarz - Sebastian Cichy. Kolacji towarzyszyć będą odpowiednio dobrane na tę okazję wina.
Więcej informacji na: wwww.nowosopocka.pl
Więcej informacji na: wwww.nowosopocka.pl