- 7 dni
- |
- 3 dni
- 1 Zadbaj o włosy jak w azjatyckim salonie (3 opinie)
Singapurska restauracja "Ce La Vi" uchodzi obecnie za najbardziej ekskluzywną na świecie. Za 18 potraw, które składają się na kolację degustacyjną, goście mogą zapłacić nawet... 2 mln dolarów. W menu m.in. kawior, ostrygi i najlepsze alkohole. Atrakcją są także spersonalizowane, diamentowe patyczki za 17 tys. dolarów. Takich kulinarnych ekstrawagancji w Trójmieście nie znajdziemy, ale i w lokalnych restauracjach można trafić na dania po kilkaset złotych. Sprawdziliśmy, gdzie i za ile zjemy najdroższą kolację.
2019-04-23 13:26
I gotujecie go na żywca we wrzątku? Barbarzyncy!!!
2016-09-20 16:41
Ja co prawda nie jadłam tam homara ale inne dania owszem i były one dobre. co do ceny homara - to wydaje mi się, ze właśnie takie ceny są. Tym bardziej świeży.
2016-09-16 23:02
Jest pyszne i o wiele tańsze....
2016-09-03 11:10
2016-09-03 14:32
To już nie ten szyk co kiedyś. Dawne czasy to Kwachu czy nawet koronowane głowy wielu państw.
2016-09-08 17:22
2016-09-03 21:48
Łosoś ma się świetnie dziś całą knajpa była pełna
2016-09-07 16:44
2016-09-08 14:36
"trzeba zapłacić ponad 200 zł i więcej" Kupcie może dla redakcji jakiś słownik "De Luxe", bo można stracić ochotę na najbardziej wyszukane dania.
2016-09-08 11:01
czy umiecie uzyc innego słowa pisząc o tym co mówi rozmówca niz " tłumaczy " ? robi sie to juz smieszne i nudne.
2016-09-07 20:19
popijajac chardonny na jakimś rzucie Kasia Tusk poleciła mi fajny lokal 3* Michelin w Brukseli gdzie zabiera ją tatą i płaci karta służbową niby, że z jakimś oficjelem. Mi też obiecała, że jak tam pojadę to najemcy się razem za darmo. Jak będzie smaczne to napiszę co jadłam. Buźki dla moich psiapsiulek Kasi, Angeli i Dzesiki jak to czytacie. Całuję was mordki :*
2016-09-03 17:17
Oni znaja te knajpy gdzie sie mozna najesc i napic na nasz koszt.
2016-09-04 13:54
2016-09-07 20:09
wolisz ich o to pytać? Nawroty schizofrenii po nieudanym leczeniu w krzywym domku z pokojem wyscielanym gumową wykładzina na Sreberku?
2016-09-07 14:30
Teraz wiem których rtestauracji dla debilnych snobów unikać !!!
2016-09-03 12:11
Prawdopodobnie najdroższą potrawę, czyli stek Porterhouse - tzw T-bone xxl w cenie 399 zł, znajdziemy w Delmonico Cut Steckhouse w Sopocie i Gdańsku. To największy stek w karcie lokalu, jego waga dochodzi do 1,5 kg,
wychodzi to taniej niż 100 gramów tatara za 35 pln - sami to opisywaliście
2016-09-03 12:14
Tekst jest o jednym daniu, a nie ile za 100 g
2016-09-03 13:08
zamówisz 1,5 kg stek i go zjesz? pisałem o cenie produktu o takiej samej wadze
2016-09-03 13:21
2016-09-03 14:06
Mężczyzna powinien jeść ok. 500g chudego mięsa tygodniowo, czerwone sporadycznie (raz w miesiącu lub rzadziej), taki stek to zbytek.
To nie są moje wymysły ale zalecenia WHO oraz konkluzja z badań, które pokazują, że jedzenie większej ilości czerwonego mięsa powoduje gwałtowny wzrost prawdopodobieństwa zachorowania na raka jelita grubego.
2016-09-07 13:22
I zapewne obecne w powietrzu dioksyny i metale ciężkie oraz inny syf z tego co pali sąsiad w piecu albo z diesla bez filtra nie ma najmniejszego znaczenia jeśli chodzi o tego raka jelita grubego... Zupełnie nie ma wpływu...
2016-09-04 09:34
2x mięso czerwone, 2x mięso drobiowe, 2x ryby, a jeden dzień głodówka. takie sa zalecenia żywieniowe dla zdrowego mężczyzny
2016-09-04 22:59
2016-09-04 12:40
who niedba o twoje zdrowie zacznijmy od tego ;) albo dba na rowni z beyerem lub monsanto
2016-09-03 20:00
Zalecenia czesto sie zmieniaja, a od czasu do czasu jedzac nic sie nie stanue
2016-09-03 17:56
to nic ci nie bedzie
2016-09-03 13:39
ależ można zamówić kilo tatara jako jedno danie
2016-09-03 14:27
2016-09-04 08:29
zawsze najesz.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.