Zapraszamy na wyjątkową degustację do Monastico! W sobotę 25 lipca w naszej restauracji odbędzie się niepowtarzalna LETNIA ODSŁONA MONASTICO.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Podczas degustacji na talerzach zagoszczą najświeższe produkty sezonowe w wyjątkowej kompozycji!
Goście będą mogli skosztować aż 6 wyjątkowych dań przygotowanych przez skrupulatnego i niezwykle utalentowanego Szefa Kuchni Marcina Leszczyńskiego.
To niezwykle energiczny mistrz sztuki kulinarnej, który gotując wykazuje się niezwykłą kreatywnością, ale nie zapomina o tradycji. Tworzenie nowych połączeń smakowych, eksperymentowanie jest dla niego pasją, a samo gotowanie traktuje jak sztukę.
Dzięki jego zamiłowaniu do gotowania, wieloletniemu doświadczeniu i umiejętnościom, zetkniecie się z nieszablonowymi połączeniami smakowymi!
Dopełnieniem degustacji będzie odpowiednio dobrane wino, które zaserwuje zafascynowany światem win, profesjonalny sommelier Mateusz Terlecki.
Oto menu Letniej Odsłony Monastico:
Pomidor "Bawole Serce"/ wędzony jesiotr/ liść i owoc porzeczki
Przepiórka/ jeżyna/ syrop z kwiatu czarnego bzu/ pączek ziemniaczany
Jabłko/ kalarepa/ nasturcja
Troć wędrowna/ kurki/ bób/ wiśnie/ chrzan
Polędwica cielęca/ agrest/ seler/ bliny gryczane
Miód lipowy/ jadalne kwiaty/ biszkopt/ malina
Menu degustacyjne będzie serwowane Gościom restauracji w godzinach od 14 do 22.
Cena menu to 179 zł.
Warto wcześniej zarezerwować stolik!
726 987 983
Do zobaczenia w Monastico!
Goście będą mogli skosztować aż 6 wyjątkowych dań przygotowanych przez skrupulatnego i niezwykle utalentowanego Szefa Kuchni Marcina Leszczyńskiego.
To niezwykle energiczny mistrz sztuki kulinarnej, który gotując wykazuje się niezwykłą kreatywnością, ale nie zapomina o tradycji. Tworzenie nowych połączeń smakowych, eksperymentowanie jest dla niego pasją, a samo gotowanie traktuje jak sztukę.
Dzięki jego zamiłowaniu do gotowania, wieloletniemu doświadczeniu i umiejętnościom, zetkniecie się z nieszablonowymi połączeniami smakowymi!
Dopełnieniem degustacji będzie odpowiednio dobrane wino, które zaserwuje zafascynowany światem win, profesjonalny sommelier Mateusz Terlecki.
Oto menu Letniej Odsłony Monastico:
Pomidor "Bawole Serce"/ wędzony jesiotr/ liść i owoc porzeczki
Przepiórka/ jeżyna/ syrop z kwiatu czarnego bzu/ pączek ziemniaczany
Jabłko/ kalarepa/ nasturcja
Troć wędrowna/ kurki/ bób/ wiśnie/ chrzan
Polędwica cielęca/ agrest/ seler/ bliny gryczane
Miód lipowy/ jadalne kwiaty/ biszkopt/ malina
Menu degustacyjne będzie serwowane Gościom restauracji w godzinach od 14 do 22.
Cena menu to 179 zł.
Warto wcześniej zarezerwować stolik!
726 987 983
Do zobaczenia w Monastico!