Restauracja Trafik przygotowała, specjalny wieczór dla Was!
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 11:00 - 17:00
Gdańsk,
Targ Węglowy
Wstęp wolny
niedziela, godz. 12:00
Sopot,
Molo w Sopocie
bilety 20 zł
- Specjalne Menu
- Ploteczki na temat, salonów kosmetycznych, fryzjerów i masaży oraz mody
- A teraz to co kochacie najbardziej torebki !!! do wylosowania... Fundatorem nagród z Nowej kolekcji wiosna-lato 2013 jest firma -BATYCKI
- oraz Sponsorem nagród w postaci Day&Spa voucher jest- iDermacell
- Live music - Koncert Izlet - start 18:00
S P E C I A L M E N U
SAŁATY
Greek style - grillowane warzywa, sałata, pokruszona feta i grzanki z chlebka pita
Beirut style - szpinak, orzechy, buraki marynowane, kozi ser oliwa i ocet
Tuscan Style - szpinak, rukola, pieczone pomidory, kawaki grillowanej ciabatty, parmezan, szynka parmeńska, pesto i oliwa z balsamico
Polish Style - pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata masłowa, kwaśna śmietana, szczypior z gotowanymi rakami
Russian Style - pieczone ziemniaki, gotowane buraki, pietruszka, chrupiąca sałata, kawior, kawałek pieczonego łososia i domowy majonez
Bankok Style - chrupiąca sałata, kiełki, orzechy, mango, chrupiąca cebulka, gotowane kapustki bok choy, marynowana chińska kapustka la bay cay i orientalny dressing
MIĘSO
T bone Steak ( Red Angus - hodowane w Polsce)- grillowany według Twojego upodobania podajemy z plastrami ziemniakow pieczonych z rozmarynem i wybranym przez Ciebie dipem
Sznycel cielęcy panierowany - podajemy z kremowym puree i Polską sałatą jak wyżej
Pieczona Jagnięcina - podajemy z sosem pieczeniowym i małą sałata Beirut Style - sugerujemy dip aioli lub pesto
Pietrosz- ryba z patelni podajemy z sałatą Bankok Style i sosem słodko-kwaśnym
Klopsiki w sosie pieczeniowym - podajemy z kremowym ziemniaczanym puree i sałata green mix
DIPY:
Aioli - domowy majonez z pieczonym czosnkiem
Czosnkowo jogurtowy - grecki gesty jogurt, oliwa, czosnek, pietruszka
Satay - orzechy, kurkuma, limonka, mleko kokosów
- Ploteczki na temat, salonów kosmetycznych, fryzjerów i masaży oraz mody
- A teraz to co kochacie najbardziej torebki !!! do wylosowania... Fundatorem nagród z Nowej kolekcji wiosna-lato 2013 jest firma -BATYCKI
- oraz Sponsorem nagród w postaci Day&Spa voucher jest- iDermacell
- Live music - Koncert Izlet - start 18:00
S P E C I A L M E N U
SAŁATY
Greek style - grillowane warzywa, sałata, pokruszona feta i grzanki z chlebka pita
Beirut style - szpinak, orzechy, buraki marynowane, kozi ser oliwa i ocet
Tuscan Style - szpinak, rukola, pieczone pomidory, kawaki grillowanej ciabatty, parmezan, szynka parmeńska, pesto i oliwa z balsamico
Polish Style - pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata masłowa, kwaśna śmietana, szczypior z gotowanymi rakami
Russian Style - pieczone ziemniaki, gotowane buraki, pietruszka, chrupiąca sałata, kawior, kawałek pieczonego łososia i domowy majonez
Bankok Style - chrupiąca sałata, kiełki, orzechy, mango, chrupiąca cebulka, gotowane kapustki bok choy, marynowana chińska kapustka la bay cay i orientalny dressing
MIĘSO
T bone Steak ( Red Angus - hodowane w Polsce)- grillowany według Twojego upodobania podajemy z plastrami ziemniakow pieczonych z rozmarynem i wybranym przez Ciebie dipem
Sznycel cielęcy panierowany - podajemy z kremowym puree i Polską sałatą jak wyżej
Pieczona Jagnięcina - podajemy z sosem pieczeniowym i małą sałata Beirut Style - sugerujemy dip aioli lub pesto
Pietrosz- ryba z patelni podajemy z sałatą Bankok Style i sosem słodko-kwaśnym
Klopsiki w sosie pieczeniowym - podajemy z kremowym ziemniaczanym puree i sałata green mix
DIPY:
Aioli - domowy majonez z pieczonym czosnkiem
Czosnkowo jogurtowy - grecki gesty jogurt, oliwa, czosnek, pietruszka
Satay - orzechy, kurkuma, limonka, mleko kokosów