stat

Kolacja z winem w restauracji Treinta y Tres

Już 17 września czeka nas kolejny niezapomniany wieczór w Treinta y Tres. Tym razem będzie to kolacja połączona z degustacją starannie wyselekcjonowanych europejskich win, którą poprowadzą znakomici sommelierzy - Paweł Zduniak i Master Sommelier Piotr Pietras. Ilość miejsc jest mocno ograniczona, dlatego też serdecznie zapraszamy Was już dziś.

paź 3

sobota, godz. 13:00

bilety 240 zł
paź 3

sobota, godz. 10:00

Gdynia,
Wstęp wolny
MENU:

Zupa
Gazpacho
wino: Tetramythos, Retsina Amphore Nature, Peloponez, Grecja

Przystawka
Kremowy flan z łososiem
wino: Henri Milan, Le Grand Blanc, Prowansja, Francja, 2015

Danie główne
Pierś z kaczki z piklami
wino: Comando G, La Bruja de Rozas, Sierra de Gredos, 2018

Deser
Kokosowa espuma z lodami maracuja, granitą i bazylią
wino: Jurtschisch, Riesling Auslese, Ried Heiligenstein, Kamptal, Austria, 2017

dress code: smart casual
rezerwacje miejsc: tel.:+48 782 702 925 / mail: 34@oliviastar.pl

 

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    159 zł
pairing wina 125 zł

Opinie

Walczymy z przemocą słowną

Kasujemy opinie obraźliwe i nie na temat

Twoja opinia

Dodaj opinię

Odpowiedz

Dodając opinię akceptujesz regulamin dodawania opinii.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Trojmiasto.pl Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.

Najnowsze artykuły