Już 17 września czeka nas kolejny niezapomniany wieczór w Treinta y Tres. Tym razem będzie to kolacja połączona z degustacją starannie wyselekcjonowanych europejskich win, którą poprowadzą znakomici sommelierzy - Paweł Zduniak i Master Sommelier Piotr Pietras. Ilość miejsc jest mocno ograniczona, dlatego też serdecznie zapraszamy Was już dziś.
Podobne wydarzenia
w każdą sobotę (do 15.06), godz. 18:00
Sopot,
Blisko Sopot
Wstęp wolny
środa, godz. 18:00, 20:00
Gdańsk,
Mielżyński
bilety 70 zł
MENU:
Zupa
Gazpacho
wino: Tetramythos, Retsina Amphore Nature, Peloponez, Grecja
Przystawka
Kremowy flan z łososiem
wino: Henri Milan, Le Grand Blanc, Prowansja, Francja, 2015
Danie główne
Pierś z kaczki z piklami
wino: Comando G, La Bruja de Rozas, Sierra de Gredos, 2018
Deser
Kokosowa espuma z lodami maracuja, granitą i bazylią
wino: Jurtschisch, Riesling Auslese, Ried Heiligenstein, Kamptal, Austria, 2017
dress code: smart casual
rezerwacje miejsc: tel.:+48 782 702 925 / mail: 34@oliviastar.pl
Zupa
Gazpacho
wino: Tetramythos, Retsina Amphore Nature, Peloponez, Grecja
Przystawka
Kremowy flan z łososiem
wino: Henri Milan, Le Grand Blanc, Prowansja, Francja, 2015
Danie główne
Pierś z kaczki z piklami
wino: Comando G, La Bruja de Rozas, Sierra de Gredos, 2018
Deser
Kokosowa espuma z lodami maracuja, granitą i bazylią
wino: Jurtschisch, Riesling Auslese, Ried Heiligenstein, Kamptal, Austria, 2017
dress code: smart casual
rezerwacje miejsc: tel.:+48 782 702 925 / mail: 34@oliviastar.pl