1 lutego będziemy serwować specjalne Menu Degustacyjne stworzone przez 4 szefów (Krzysztof Rabek, Marcin Pielin, Paweł Wałęsa oraz szef Sztuczki - Rafał Wałęsa). Menu składa się z 12 pozycji z dobranym alkoholem (i opcją wyselekcjonowanych win). Ilość miejsc bardzo ograniczona
Zdjęcia
Cena menu z alkoholem - 250 zł + opcja z selekcją win za dodatkowe 175 zł
Z POWODU DUŻEGO ZAINTERESOWANIA REZERWACJE BĘDĄ PRZYJMOWANE W DWÓCH BLOKACH CZASOWYCH - POPOŁUDNIOWY (start 16:30 do 20:00) I WIECZORNY (start 20:30)
szczegóły menu na stronie Sztuczki www.sztuczka.com
Z POWODU DUŻEGO ZAINTERESOWANIA REZERWACJE BĘDĄ PRZYJMOWANE W DWÓCH BLOKACH CZASOWYCH - POPOŁUDNIOWY (start 16:30 do 20:00) I WIECZORNY (start 20:30)
szczegóły menu na stronie Sztuczki www.sztuczka.com