Podobne wydarzenia
środa, godz. 19:00
Gdańsk,
Restauracja Geneza
bilety 179 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
wyprzedane
ulgowy 225 zł
wyprzedane
22 marca o 19:30 zapraszamy na wieczór francuski. O daniach opowie szef kuchni Kamil Sadowski, natomiast szlakiem francuskich win oprowadzi Was Maciej Chracewicz z Dolio Vini.
Przygotowaliśmy dla Was czterodaniowe menu. Tym razem Goście będą mieli okazję spróbować siedmiu ciekawych francuskich win! Wspólnie zdecydujemy, które najlepiej pasują do przygotowanych przez kucharzy dań. A to wszystko w cenie 119 zł.
Oto nasze menu:
Przystawka
Terrine z szynki i królika, pistacje, marmolada z moreli
Laurent Miguel, "Pere & Fils" Cinsault/Syrah I.G.P. \'2015
Domaine du Tariquet, Sauvignon Blanc I.G.P. Cotes de Gascogne \'2014
Danie I
Dzika troć, jajko w koszulce, fasolka, sos holenderski, oliwa z trufli, roszponka
Laurent Miguel, "Pere & Fils" Chardonnay/Viognier I.G.P. \'2014
Domaine du Tariquet, Chardonnay I.G.P. Cotes de Gascogne \'2014
Danie II
Schab cielęcy, ziemniaki dauphinoise, marynowany patison, botwina, gruszkowy jus
Chateau Le Joyeux Cabernet Sauvignon/Merlot/Cabernet Franc A.O.C. Bordeaux Rouge \'2011
Chateau Mas Neuf Syrah/Mourvedre A.O.C. Costieres de Nimes \'2014
Deser
Waniliowy crème brûlée, wiśnie marynowane w Grand Marnier
Domaine du Tariquet, "Les Premieres Grives" I.G.P. Cotes de Gascogne \'2014
Zapraszamy do rezerwacji: 58 670 40 41
Przygotowaliśmy dla Was czterodaniowe menu. Tym razem Goście będą mieli okazję spróbować siedmiu ciekawych francuskich win! Wspólnie zdecydujemy, które najlepiej pasują do przygotowanych przez kucharzy dań. A to wszystko w cenie 119 zł.
Oto nasze menu:
Przystawka
Terrine z szynki i królika, pistacje, marmolada z moreli
Laurent Miguel, "Pere & Fils" Cinsault/Syrah I.G.P. \'2015
Domaine du Tariquet, Sauvignon Blanc I.G.P. Cotes de Gascogne \'2014
Danie I
Dzika troć, jajko w koszulce, fasolka, sos holenderski, oliwa z trufli, roszponka
Laurent Miguel, "Pere & Fils" Chardonnay/Viognier I.G.P. \'2014
Domaine du Tariquet, Chardonnay I.G.P. Cotes de Gascogne \'2014
Danie II
Schab cielęcy, ziemniaki dauphinoise, marynowany patison, botwina, gruszkowy jus
Chateau Le Joyeux Cabernet Sauvignon/Merlot/Cabernet Franc A.O.C. Bordeaux Rouge \'2011
Chateau Mas Neuf Syrah/Mourvedre A.O.C. Costieres de Nimes \'2014
Deser
Waniliowy crème brûlée, wiśnie marynowane w Grand Marnier
Domaine du Tariquet, "Les Premieres Grives" I.G.P. Cotes de Gascogne \'2014
Zapraszamy do rezerwacji: 58 670 40 41