stat
Impreza już się odbyła

To The Table - finał - kolacja komentowana

W czwartek 12 lipca, Eliksir ma przyjemność zaprosić na wieczór food pairngowy, na którym będzie można spróbować efektów 4-dniowego wydania warsztatów koktajlowo-kulinarnych zorganizowanych pod egidą Barschool.pl.

Kolacja walentynkowa

lut 14-17

czwartek - niedziela

bilety 119 zł

Degustacja & Muzyka

lut 22

piątek, godz. 16:00

Gdańsk,
Wstęp wolny


Projekt #ToTheTable, to wydarzenie, w którym siły i talenty połączyli: 

Dorota Grądzka (Natura Życia)
Zofia Weiss (Oficyna, Przytoki Gospodarstwo Ekologiczne)
Paweł Wątor (ELIKSIR, thefood.pl)
Kamil Sadkowski (K5 - Akademia Kulinarna)
Leszek Stachura (VEA Restaurant & Lounge)

Pod kierownictwem powyższego zespołu powstaną kompozycje koktajli i dań, które zostaną podane tego wieczoru. W wieczornym serwisie wezmą udział uczestnicy warsztatów.

Więcej o projekcie#ToTheTable:
https://www.facebook.com/events/184126852227554/

Bazą do serwowanych podczas wieczoru koktajli będzie klasyczne polskie trio: Luksusowa, Wyborowa i Ostoya.

#ToTheTable - finał - kolacja komentowana
-> Czwartek, 12.07.2018 -> Menu food paringowe: 4 dania przekąskowe + 4 koktajle
-> Koszt: 99zł/osoba*

Zbieramy rezerwacje na 2 sittingi:
I - start godz. 18.00 (30 miejsc)
II - start godz. 20. 30 (30 miejsc)

Bilety: https://finaltothetable.evenea.pl/

Rezerwacje:
Telefon: +48 570 191 910
Mail: info@eliksir.pl
www.eliskisir.pl
Dodaj zdjęcie

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij

wydarzenia

Najnowsze artykuły