W czwartek 12 lipca, Eliksir ma przyjemność zaprosić na wieczór food pairngowy, na którym będzie można spróbować efektów 4-dniowego wydania warsztatów koktajlowo-kulinarnych zorganizowanych pod egidą Barschool.pl.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
Projekt #ToTheTable, to wydarzenie, w którym siły i talenty połączyli:
Dorota Grądzka (Natura Życia)
Zofia Weiss (Oficyna, Przytoki Gospodarstwo Ekologiczne)
Paweł Wątor (ELIKSIR, thefood.pl)
Kamil Sadkowski (K5 - Akademia Kulinarna)
Leszek Stachura (VEA Restaurant & Lounge)
Pod kierownictwem powyższego zespołu powstaną kompozycje koktajli i dań, które zostaną podane tego wieczoru. W wieczornym serwisie wezmą udział uczestnicy warsztatów.
Więcej o projekcie#ToTheTable:
https://www.facebook.com/events/184126852227554/
Bazą do serwowanych podczas wieczoru koktajli będzie klasyczne polskie trio: Luksusowa, Wyborowa i Ostoya.
#ToTheTable - finał - kolacja komentowana
-> Czwartek, 12.07.2018 -> Menu food paringowe: 4 dania przekąskowe + 4 koktajle
-> Koszt: 99zł/osoba*
Zbieramy rezerwacje na 2 sittingi:
I - start godz. 18.00 (30 miejsc)
II - start godz. 20. 30 (30 miejsc)
Bilety: https://finaltothetable.evenea.pl/
Rezerwacje:
Telefon: +48 570 191 910
Mail: info@eliksir.pl
www.eliskisir.pl
Dorota Grądzka (Natura Życia)
Zofia Weiss (Oficyna, Przytoki Gospodarstwo Ekologiczne)
Paweł Wątor (ELIKSIR, thefood.pl)
Kamil Sadkowski (K5 - Akademia Kulinarna)
Leszek Stachura (VEA Restaurant & Lounge)
Pod kierownictwem powyższego zespołu powstaną kompozycje koktajli i dań, które zostaną podane tego wieczoru. W wieczornym serwisie wezmą udział uczestnicy warsztatów.
Więcej o projekcie#ToTheTable:
https://www.facebook.com/events/184126852227554/
Bazą do serwowanych podczas wieczoru koktajli będzie klasyczne polskie trio: Luksusowa, Wyborowa i Ostoya.
#ToTheTable - finał - kolacja komentowana
-> Czwartek, 12.07.2018 -> Menu food paringowe: 4 dania przekąskowe + 4 koktajle
-> Koszt: 99zł/osoba*
Zbieramy rezerwacje na 2 sittingi:
I - start godz. 18.00 (30 miejsc)
II - start godz. 20. 30 (30 miejsc)
Bilety: https://finaltothetable.evenea.pl/
Rezerwacje:
Telefon: +48 570 191 910
Mail: info@eliksir.pl
www.eliskisir.pl