Zapraszamy na światową premierę kolacji w wykonaniu Szefa Kuchni destylarni The Macallan! Już niedługo w restauracji ARCO odbędzie się kolejna, niezwykle inspirująca kolacja połączona z degustacją starannie wyselekcjonowanych, najznamienitszych win oraz whisky The Macallan. Przed nami wybitna uczta dla zmysłów w najbardziej wyjątkowym miejscu w całym Trójmieście - na 33. piętrze Olivia Star. Tym razem niezwykłych emocji dostarczy nam Paweł Sowa - Szef Kuchni restauracji w destylarni The Macallan, który po raz pierwszy przygotuje oficjalną kolację poza posiadłością destylarni. Goście ARCO będą mieli niepowtarzalną okazję do skosztowania potraw z menu skomponowanego przez Szefów: Pawła Sowę, Paco Péreza (6*) oraz Antonia Arcieri (1*).
The Macallan to destylarnia znana na całym świecie z niezrównanego kunsztu, kreatywności i innowacyjności. Każda butelka single malt kryje w sobie prawdziwe bogactwo smaków, które warto odkryć. Do dziś największy wpływ na uznane portfolio single maltów The Macallan mają dębowe beczki sezonowane sherry, z których jego whisky czerpie swoje charakterystyczne smaki, aromaty i naturalny kolor.
The Macallan Estate Dinner to wydarzenie jedyne w swoim rodzaju, którego nie można przegapić!
Data i czas: 28 marca, godzina 18:30
Cena: 750 PLN/os.
Cena obejmuje kolację oraz wyjątkowy pairing wina i whisky.
Rezerwacje:
+48 731 334 332 | info@arcorestaurant.com