"Trzeba byc młodym jak beaujolais a starzeć się ja burgund" - Robert Sabatier.
Zdjęcia
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 19:00, 21:00, 23:00
Gdańsk,
Sala BHP
bilety 20 zł
czwartek - niedziela
Gdańsk,
Plac Zebrań Ludowych
W trakcie wieczoru zaproponujemy Państwu miedzy innymi:
Seminarium - Prowadzący Roberto Pusiol / Valcucine
Ponadczasowość formy na podstawie kanonów twórczości Gabriele Centazzo - wielokrotnie nagradzanego włsokiego architekta, wynalazcy i wizjonera.
Seminarium - prowadząca Ksenia Grzywacka / Miele
Design for Life. Nowa generacja urządzeń do zabudowy Miele.
Prezentacja na "żywym organizmie" - gospodarz Mirella Kobylarska / Estima
New Logica od Valcucine - uroczysta premiera kuchni dla wybrańców.
Gotowanie z ekspertem - szef kuchni Adam Michalski
Rozmowy o kulinarnej pasji przy wspólnym gotowaniu z szefem kuchni Miele
Moc wrażeń estetycznych i inne przyjemności dla podniebienia z subtelną muzyką w tle.
Seminarium - Prowadzący Roberto Pusiol / Valcucine
Ponadczasowość formy na podstawie kanonów twórczości Gabriele Centazzo - wielokrotnie nagradzanego włsokiego architekta, wynalazcy i wizjonera.
Seminarium - prowadząca Ksenia Grzywacka / Miele
Design for Life. Nowa generacja urządzeń do zabudowy Miele.
Prezentacja na "żywym organizmie" - gospodarz Mirella Kobylarska / Estima
New Logica od Valcucine - uroczysta premiera kuchni dla wybrańców.
Gotowanie z ekspertem - szef kuchni Adam Michalski
Rozmowy o kulinarnej pasji przy wspólnym gotowaniu z szefem kuchni Miele
Moc wrażeń estetycznych i inne przyjemności dla podniebienia z subtelną muzyką w tle.