• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Prezentacja i niezapomniany wieczór z kuchnią

"Trzeba byc młodym jak beaujolais a starzeć się ja burgund" - Robert Sabatier.

cze 27-30

czwartek - niedziela

bilety 70 - 84 zł
Kup bilet
W trakcie wieczoru zaproponujemy Państwu miedzy innymi:

Seminarium - Prowadzący Roberto Pusiol / Valcucine
Ponadczasowość formy na podstawie kanonów twórczości Gabriele Centazzo - wielokrotnie nagradzanego włsokiego architekta, wynalazcy i wizjonera.

Seminarium - prowadząca Ksenia Grzywacka / Miele
Design for Life. Nowa generacja urządzeń do zabudowy Miele.

Prezentacja na "żywym organizmie" - gospodarz Mirella Kobylarska / Estima
New Logica od Valcucine - uroczysta premiera kuchni dla wybrańców.

Gotowanie z ekspertem - szef kuchni Adam Michalski
Rozmowy o kulinarnej pasji przy wspólnym gotowaniu z szefem kuchni Miele

Moc wrażeń estetycznych i inne przyjemności dla podniebienia z subtelną muzyką w tle.

Opinie

Wydarzenia

Najnowsze artykuły