• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Etyka w kuchni

Wydarzenie jest gdańską edycją ogólnopolskiego projektu "Gotuje się, czyli spotkania do dyskusji", który prowadzę wspólnie z Agatą Godlewską redaktor naczelną magazynu branżowego Food Service. Następne edycje planowane są w Poznaniu, Warszawie, Krakowie i we Wrocławiu...

w każdą sobotę (do 29.06), godz. 9:00 - 13:00

Gdańsk, Piecki-Migowo skwer przy...
Wstęp wolny
cze 27-30

czwartek - niedziela

bilety 70 - 84 zł
Kup bilet
Gospodarzami wydarzenia w Gdańsku będą Justyna Zdunek i Łukasz Toczek z restauracji Metamorfoza Gdańsk, którzy znani są z realizacji nowatorskich projektów kulinarnych promujących Pomorze. W czasie spotkania przewidziany jest poczęstunek przygotowany przez szefa kuchni Łukasza Toczka.

Zagadnienia: Jak etycznie prowadzić restaurację?
- współpraca między restauracjami i szefami kuchni (Polska vs świat)
- kelner/gość
- relacje szef kuchni /restaurator
- relacje z dostawcami
- rekrutacja - największe bolączki
- podkradanie pomysłów
- jakość produktów
- etyczna promocja

Oto szczegóły organizacyjne:
Termin: 12 maja 2014 o godz. 16:00
Miejsce: Restauracja Metamorfoza, ul. Szeroka 22/23, Gdańsk

Uczestnicy dyskusji:

Szefowie kuchni:
1. Artur Moroz, Bulaj (Sopot)
2. Rafał Wałęsa, Sztuczka (Gdynia)
3. Adam Woźniak, Mercato Hilton (Gdańsk)
4. Grzegorz Nakrajnik, La Cucina (Gdańsk)
5. Łukasz Toczek, Metamorfoza (Gdańsk)

Dostawcy
7. Filip Gołębiewski (jagnięcina)
8. Zofia Zienkiewicz (zioła)

Prowadzące spotkanie:

10. Agnieszka Małkiewicz, Horeca Communications
11. Agata Godlewska, Food Service

Opinie

Wydarzenia

Najnowsze artykuły