stat
Impreza już się odbyła

Chefs Collective - Sztuczka Bistro

Chefs Collective to nowa inicjatywa trójmiejskich szefów kuchni : Rafała Wałęsy (Sztuczka Bistro), Jacka Koprowskiego (Fino), Pawła Dołożonka (1906 Gourmet) i Rafała Koziorzemskiego (Biały Królik).

Relacja z imprezy

Podczas czterech kolacji, zaplanowanych za każdym razem w innej restauracji, wspomniani kucharze wspólnie przygotują specjalne menu - zawsze w klimacie danego miejsca i w związku z jego historią.

I tak Collective zabierze nas w kulinarną podróż po starym gdańskim porcie, francuskim bistro i między wojennym Sopocie, hyc do krainy czarów, by zakończyć w mieszczańskim klimacie szlacheckiego dworu.

O dobór trunków zadba Paweł Zduniak, a całość utrwali na zdjęciach Joanna Ogórek.

Kalendarz kolacji :

25 stycznia - Fino (Gdańsk)
1 marca - Sztuczka Bistro (Sopot)
29 marca - Biały Królik (Gdynia)
26 kwietnia - 1906 Gourmet (Ciekocinko)

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    215 zł
kolacja: 215 zł / os.
dobór alkoholi: 89 zł / os.

Rezerwacje: restauracja@bialy-krolik.pl , +48 58 351 03 30

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii

zamknij

wydarzenia

Najnowsze artykuły