stat
Impreza już się odbyła

8-daniowa kolacja degustacyjna

Aromatyczny smak jesieni w zachwycającym i doskonale skomponowanym menu autorstwa szefa kuchni Tomasza Koprowskiego.Nowe jesienne dania w wykwintnej odsłonie tym razem w luksusowym towarzystwie kawioru i wódki oraz szampana.

Sylwester 2018 w Restauracji Corrèze

gru 31

poniedziałek, godz. 17:00, 20:30

Gdańsk,
bilety 105-320 zł

Wieczór Sylwestrowy

gru 31

poniedziałek, godz. 18:00

bilety 169 - 199 zł


Prowadzący:
Tomasz Koprowski - szef kuchni restauracji Art Deco
Michał Cybulski - F&B Deputy Manager
Jakub Skurczyński - ambasador szampana G.H. Mumm
Kacper Parchotiuk - ambasador wódki Ostoya, Wyborowa, Wyborowa Exquisite
Agata Łakomiak Winnicka - Antonius Caviar

MENU
Matjas, jabłko, ziemniak, cebula, wędzona śliwka
Wódka Luksusowa

Przegrzebki, dynia, jarmuż, szpinak, borowik, kalafior
Wódka Ostoya

Carpaccio z jelenia, wiesiołek, trufla, ocet gruszkowy, wiśnia, bursztyn
Wyborowa Exquisite

Kiszone buraki, krokiet, rozmaryn

Polędwica z dorsza, ziemniak, kapusta kiszona, marchew, kalafior
Wyborowa Polski Ziemniak

Pierś z kaczki, topinambur, fasola, jeżyna, seler, brukselka
Wyborowa od Mistrza

Fondant czekoladowy, wanilia, sosna, mech, faworek
Espresso Martini

Karpatka, maliny, jeżyny, czekolada pomarańczowa, fiołek
G.H. Mumm Rosé Brut

Art Deco - Sofitel Grand Sopot - Powstańców Warszawy 12/14, 81-718 Sopot

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    210 zł
210 zł za osobę (woda, herbata, kawa wliczone w cenę)
Rezerwacje: 58 520 60 71, H3419-FB2@sofitel.com (liczba miejsc ograniczona)
Dodaj zdjęcie

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij

wydarzenia

Najnowsze artykuły