stat
Impreza już się odbyła

4 razy smaczniej

  • piątek, 16 marca,
    godz. 18:00 - 21:00
  • Mercato
    Gdańsk, Targ Rybny 1  mapa
  • 190

Czterech szefów kuchni z Trójmiasta łączy siły, by przygotować dla swoich gości wspólną kolację. Dania sygnowane przez Pawła Stawickiego z Mercato, Jacka Koprowskiego ze Sztuczki, Pawła Wątora z Eliksiru i Marcina Popielarza z Białego Królika potrafią skraść serca najbardziej wymagających gości. Jeden wieczór, cztery dania stworzone przez najlepszych szefów kuchni, jeden niepowtarzalny deser, wiele kulinarnych doznań.

Relacja z imprezy

Oblewanie Lenia

gru 14

piątek, godz. 19:00

Gdańsk,
Wstęp wolny

Kolacja Sylwestrowa

gru 31

poniedziałek, godz. 17:00, 20:30

Gdynia,
bilety 329 - 499 zł


cena kolacji: 190 zł

Wymagana wcześniejsza rezerwacja: katarzyna.boniecka@hilton.com

MENU

Amuse Bouche

Sztuczka (przystawka zimna)
Tatar z troci/ czarny ptyś/ rzeżucha/ rokitnik

Eliksir (przystawka ciepła)
Risotto z topinamburem/twaróg estragonowy/ czarne kurki/ espuma grzybowa/ suszone wiśnie

Mercato
Cobia/ karczoch/ seler naciowy/ kawior

Biały Królik
Dzik/ salsefia/ burak/ dereń

Pre-dessert

Patryk Szczepański
Kokos/ kakao/ pomarańcza

Petit fours
Dodaj zdjęcie

Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

Odpowiedz

Regulamin dodawania opinii

zamknij

wydarzenia

Najnowsze artykuły