Czterech szefów kuchni z Trójmiasta łączy siły, by przygotować dla swoich gości wspólną kolację. Dania sygnowane przez Pawła Stawickiego z Mercato, Jacka Koprowskiego ze Sztuczki, Pawła Wątora z Eliksiru i Marcina Popielarza z Białego Królika potrafią skraść serca najbardziej wymagających gości. Jeden wieczór, cztery dania stworzone przez najlepszych szefów kuchni, jeden niepowtarzalny deser, wiele kulinarnych doznań.
Zdjęcia
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 12:00 - 16:00
Sopot,
Lentre Villes
bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
ulgowy 95 zł
niedziela, godz. 16:00 - 19:00
Sopot,
Grand Blue
bilety 250 zł
ulgowy 225 zł
ulgowy 225 zł
cena kolacji: 190 zł
Wymagana wcześniejsza rezerwacja: katarzyna.boniecka@hilton.com
MENU
Amuse Bouche
Sztuczka (przystawka zimna)
Tatar z troci/ czarny ptyś/ rzeżucha/ rokitnik
Eliksir (przystawka ciepła)
Risotto z topinamburem/twaróg estragonowy/ czarne kurki/ espuma grzybowa/ suszone wiśnie
Mercato
Cobia/ karczoch/ seler naciowy/ kawior
Biały Królik
Dzik/ salsefia/ burak/ dereń
Pre-dessert
Patryk Szczepański
Kokos/ kakao/ pomarańcza
Petit fours
Wymagana wcześniejsza rezerwacja: katarzyna.boniecka@hilton.com
MENU
Amuse Bouche
Sztuczka (przystawka zimna)
Tatar z troci/ czarny ptyś/ rzeżucha/ rokitnik
Eliksir (przystawka ciepła)
Risotto z topinamburem/twaróg estragonowy/ czarne kurki/ espuma grzybowa/ suszone wiśnie
Mercato
Cobia/ karczoch/ seler naciowy/ kawior
Biały Królik
Dzik/ salsefia/ burak/ dereń
Pre-dessert
Patryk Szczepański
Kokos/ kakao/ pomarańcza
Petit fours