Wszystkich miłośników WINA i celebrowania życia zapraszamy serdecznie na pierwszą edycję warsztatów poświęconych tematyce nam najbliższej i której jesteśmy do reszty oddani.
Z dystansem, na wesoło oraz bez zadęcia nasz sommelier Jakub Słapiński oraz jego przyjaciel Marek Przyborek wprowadzą Państwa w tajniki związane z winem i nie tylko.
Zdjęcia
Podobne wydarzenia
środa, godz. 18:00, 20:00
Gdańsk,
Mielżyński
bilety 70 zł
w każdą sobotę (do 15.06), godz. 18:00
Sopot,
Blisko Sopot
Wstęp wolny
Podczas warsztatów odbędzie się 5-cio daniowa kolacja degustacyjna z dobranymi winami oraz "ślepy" test win musujących.
To będzie wieczór pełen wspaniałych doznań smakowych! Zapraszamy do świata Mondo di Viengre!
Termin: 11.02.2016 (czwartek) godzina 19:00
Koszt 225 zł/osoba
Liczba miejsc jest ograniczona.
Zgłoszenie uczestnictwa i rezerwacje pod nr tel.: 500 863 030
Więcej info o prowadzących warsztaty:
Marek Przyborek
Sommelier Stowarzyszenia Sommelierów Polskich. Posiadacz tytułu Advanced Sommelier Court of Master Sommeliers.
Na codzień pracuje w restauracji oznaczonej gwiazdką Michelin oraz dwoma kieliszkami Wine Spectator współtworząc kartę win liczącą ponad 500 etykiet.
Jakub Słapiński
Szef serwisu oraz sommelier restauracji Mondo di Vinegre. Doświadczenie zdobywał pracując w najlepszych restauracjach w Polsce m.in. pod okiem Wojciecha Modesta Amaro, Adama Fijała oraz Marka Przyborka. Pasjonat wina oraz kultury z nim związanej.
To będzie wieczór pełen wspaniałych doznań smakowych! Zapraszamy do świata Mondo di Viengre!
Termin: 11.02.2016 (czwartek) godzina 19:00
Koszt 225 zł/osoba
Liczba miejsc jest ograniczona.
Zgłoszenie uczestnictwa i rezerwacje pod nr tel.: 500 863 030
Więcej info o prowadzących warsztaty:
Marek Przyborek
Sommelier Stowarzyszenia Sommelierów Polskich. Posiadacz tytułu Advanced Sommelier Court of Master Sommeliers.
Na codzień pracuje w restauracji oznaczonej gwiazdką Michelin oraz dwoma kieliszkami Wine Spectator współtworząc kartę win liczącą ponad 500 etykiet.
Jakub Słapiński
Szef serwisu oraz sommelier restauracji Mondo di Vinegre. Doświadczenie zdobywał pracując w najlepszych restauracjach w Polsce m.in. pod okiem Wojciecha Modesta Amaro, Adama Fijała oraz Marka Przyborka. Pasjonat wina oraz kultury z nim związanej.