• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Impreza już się odbyła

Kolacja degustacyjna z szampanami Perrier-Jouët

Kolacja degustacyjna z szampanami Perrier-Jouët. Aromatyczny smak lata w zachwycającym, lekkim i doskonale skomponowanym menu autorstwa szefa kuchni Tomasza Koprowskiego. Nowe letnie dania w urzekajacej i wykwintnej odsłonie w luksusowym duecie z szampanami Perrier-Jouët.

Prowadzacy:
Tomasz Koprowski - szef kuchni
Justyna Mitros - ambasador marki Perrier-Jouët
Michał Cybulski - F&B Deputy Manager

Małze sw. Jakuba / Perrier-Jouët Grand Brut
fioletowy kalafior, groszek, jabłko zielone

Foie gras / Perrier-Jouët Blason Rosé
brioche, maliny, palona czekolada, jabłko pieczone w miodzie, rabarbar

Krem z młodej kapusty
suszona kiełbasa, zsiadłe mleko, koper

Filet z sandacza / Perrier-Jouët Belle Epoque
młode warzywa, kalarepa, koper włoski, limonka, rak

Comber jagniecy / Perrier-Jouët Belle Epoque Rose
ciecierzyca, pomidory, wisnie, papryka, słodki ziemniak

Grand mille feuille / Perrier-Jouët Blason Rose
wanilia, maliny, lody smietankowe

Carpaccio z melona / Perrier-Jouët Grand Brut
arbuz, sorbet limonkowy, mięta

CENA: 150 PLN za osobe (woda, herbata, kawa wliczone w cenę)
Rezerwacje: 58 520 60 71, H3419-FB2@sofitel.com (liczba miejsc ograniczona)


A DEGUSTATION DINNER IN THE COMPANY OF PERRIERJOUËT CHAMPAGNES

Taste the aromatic summer flavour in our new captivating, light and perfectly composed menu, crafted by our chef Tomasz Koprowski. Savour our new summer dishes paired with the exquisite Perrier-Jouët champagnes.

The hosts:
Tomasz Koprowski – Executive Chef
Justyna Mitros - Perrier-Jouët brand Ambassador
Michał Cybulski - F&B Deputy Manager

Scallops / Perrier-Jouët Grand Brut
purple cauli ower, peas, green apple

Foie gras / Perrier-Jouët Blason Rosé
brioch, raspberries, burnt chocolate, honey roasted apple, rhubarb

Cream of young cabbage
dried sausage, sour milk, dill

Zander  llet / Perrier-Jouët Belle Epoque
young vegetables, kohlrabi, Italian dill, lime, crayfish

Rack of lamb / Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé
chickpeas, tomatoes, cherries, pepper, sweet potato

Grand Mille feuille / Perrier-Jouët Blason Rosé
vanilla, raspberries, cream  avored ice cream

Melon carpaccio / Perrier-Jouët Grand Brut
watermelon, lime sorbet, mint

PRIZE: PLN 150 per person (water, tea, coffee included)
Reservations: 58 520 60 71, H3419-FB2@so tel.com (offer is subject to availability)

Przeczytaj także

Opinie

Wydarzenia

Najnowsze artykuły